Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

,,Movie Night” revine în Iulius Parc începând de astăzi

,,Movie Night” revine în Iulius Parc începând de astăzi 18 iunie 2021. Iubitorii de filme și nu numai sunt așteptați să vizioneze în aer liber filmul Ford vs Ferrari.

În fiecare vineri, cinefilii sunt așteptați să-și petreacă serile în compania actorilor preferați, a producțiilor de excepție și să se relaxeze pe iarbă. Ford vs Ferrari este pelicula care deschide seria cinematografică din acest sezon.

Și în această vară, Iulius Mall Cluj te invită să trăiești experiența cinematografică în aer liber. Începând din 18 iunie 2021, în fiecare zi de vineri, Iulius Parc aprinde ecranul gigant, unde vei avea prilejul să vizionezi comedii savuroase, povești dramatice și să trăiești suspansul la cote maxime. Vinerea aceasta vei putea urmări Ford vs Ferrari. Lungmetrajul, bazat pe întâmplări adevărate, spune povestea disputei dintre companiile Ford și Ferrari pentru supremație, dar cum se termină totul vei afla de la ora 21.30. Seria filmelor va continua până în luna septembrie cu o mulțime de producții spectaculoase.

Movie Nights a ajuns la a patra ediție, este un proiect Iulius Mall Cluj, ce are loc în Iulius Parc și oferă cinefililor prilejul să se bucure de filme în aer liber. Set-up-ul „sălii de cinema” este amenajat de către cei trei parteneri: Cemacon, Wonderland Cluj Resort și Cognizant Soft Vision.

Seria filmelor continuă și duminică, iar în cadrul evenimentului Cinema in the Park va rula comedia Chef, ce va aduce zâmbetul pe buzele tuturor, de la ora 21.30. Până la film, atmosfera va fi întreținută de Cvartetul Anima.

În cazul în care condițiile meteo vor fi nefavorabile, filmele vor fi reprogramate pentru o dată ulterioară, ce va fi anunțată pe pagina de Facebook a Iulius Mall Cluj.

Condițiile de participare:

Participarea este gratuită. Nu-ți uita pernuța și pătura pentru și mai mult confort, iar gustări poți alege de la standurile amenajate în Iulius Parc!
Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:
• persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
• persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.
Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment
Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului;
Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare. Cei peste 5 ani vor purta mască.

Vezi mai puţin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VEȘTI BUNE. Se redeschide Oserul, anunț făcut de Florin Cîțu

Premierul Florin Cîțu, aflat la Alba Iulia în cursul zilei de joi, a declarat faptul că începând din 1 iulie,...

Închide