Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Și floreștenii vor avea un ,,Mini TIFF” în Parcul Poligon

Festivalul de film, TIFF se va organiza și în Parcul Poligon din Florești în perioada 23 iulie- 1 august. Astăzi, Tudor Giurgiu, directorul TIFF a a fost prezent în parc și a ținut să îi mulțumească primarului Bogdan Pivariu pentru ideea de a realiza un ,,mini TIFF” în Florești.

”Avem câteva locuri noi. Mă bucur că am încheiat un parteneriat, care e mai mult decât unul instituțional, este un parteneriat de suflet cu Primăria din Florești. Primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu, ne-a contactat ”Ce ar fi dacă am face și un mini TIFF și la Florești?”. Am putut să facem un spațiu extraordinar, în parcul Poligon. Mulțumesc pentru idee. Vom avea proiecții de film în fiecare seară și vom face și activități pentru familii și copii”, a spus Tudor Giurgiu, directorul TIFF.

Primarul din Florești, Bogdan Pivariu le-a mulțumit organizatorilor TIFF pentru că Florești a putut să devină membră în marea familie TIFF. 

”Comunitatea floreșteană este bucuroasă și onorată că face parte din acest an, alături de cea din Cluj-Napoca, din marea familie a ceea ce deja înseamnă TIFF. Suntem a doua comunitate de interes, pentru festival, după cea din Cluj-Napoca. Suntem 70.000 de oameni și sunt sigur că, începând din acest an, publicul floreștean va trăi o experiență frumoasă și ne vom bucura de 20 de ani de existență TIFF. La cât mai multe ediții împreună”, a precizat primarul Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Hugo Boc’s noul echipament de lucru al celor de la Sala Polivalentă

A apărut noua firmă Hugo Boc's după ce primarul Emil Boc i-a luat apărarea directorului Sălii Polivalente Cluj, Ionuț Rusu,...

Închide