Ultima actualizare: 17.11.2022
Locale

FOTO. Sute de arbori plantați pe străzile din Florești

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a transmis faptul că prima etapă a campaniei de plantare de arbori pe străzile din Florești, a început în urmă cu 5 zile.

Edilul a anunțat faptul că până în prezent, au fost plantați aproximativ 300 de arbori, aparținând diferitelor specii de arbori.

,,Am dat startul primei etape a campaniei de plantare a arborilor în Florești!
Este important să conștientizăm importanța conservării mediului înconjurător și să avem grijă de el. Floreștiul dă dovadă de responsabilitate în acest sens și am reușit să demarăm o campanie de plantare de arbori ornamentali! Astfel, între 𝟭𝟴-𝟮𝟬 𝗻𝗼𝗶𝗲𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 am plantat deja primii arbori în zona parcului Someșului și pe strada Eroilor.
Locațiile în care am decis să plantăm aproximativ 𝟯𝟬𝟬 𝗱𝗲 𝗮𝗿𝗯𝗼𝗿𝗶 sunt: străzile Eroilor, Kogălniceanu, Horea (zona Blocuri și mijlocul drumului recent reabilitat), Someșului, Doja, Dumitru Mocanu și parcurile Someșului, ANL, Porii și Cetății. Pentru ca locuitorii zonelor menționate să aibă parte de o diversitate de arbori, am achiziționat următoarele specii de arbori: cireș japonez, salcâm globular, tei, carpen fastigiat, arțar, platan.
Împreună vom reuși să contribuim la a avea un mediu înconjurător sănătos, curat și la protejarea acestuia!”, a transmis primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Momentul accidentului din Piața Cipariu, surprins de o cameră

Momentul accidentului mortal din Piața Cipariu, provocat de un biciclist neatent, a fost surprins de o cameră de bord. Pe...

Închide