Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

BAC 2021 județul Cluj: Doar 3 medii de 10 obținute de elevii din județ

În județul Cluj, la examenul de Bacalaureat 2021, doar 3 elevi au obținut media 10. În schimb, la evaluarea națională 2021, elevii din județul Cluj au obținut cele mai multe medii de 10, astfel clasând județul pe primul loc privind mediile obținute.

Elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat sunt de la liceele: COLEGIUL NAȚIONAL „ANDREI MUREȘANU” DEJ, LICEUL TEORETIC „NICOLAE BĂLCESCU” CLUJ-NAPOCA şi LICEUL TEORETIC „PETRU MAIOR” GHERLA.

Contestatiile la examenul de bacalaureat 2021, sesiunea iunie iulie 2021, se pot depune la fiecare centru de examen, în data de 5 iulie 2021, în intervalul orar 12:00 – 18:00, dar şi online, utilizand adresa de mail comunicata de centrul de examen. La fiecare contestatie depusa online, centrul de examen va trebui sa confirme primirea mesajului. In cazul in care nu exista confirmare de primire, rugam candidatii sa contacteze cat mai urgent acel centru de examen.

Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 9 iulie, fiind publicate prin anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Un șoricel filmat în timp ce mânca pe rafturile de la Auchan Cluj

Un șoricel a fost filmat în timp ce mânca ciocolată de pe rafturile supermarketului Auchan Iulius Mall Cluj. Reprezentanții au...

Închide