Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Femei de 83 de ani din Huedin violată de mai multe ori de propriul îngrijitor

O femeie bătrână din Huedin, în vârstă de 83 de ani, a fost abuzată sexual, timp de două luni, de bărbatul care trebuia să aibă grijă de ea

Bărbatul de 49 de ani, care trebuia să aibă grijă de femeia de 83 de ani a violat-o în repetate rânduri timp de aproximativ două luni. Bătrânica îl plătea pe bărbat cu bani și cu acoperiș deasupra capului pentru că avea grijă de aceasta.

„La data de 26 iulie a.c., polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală Huedin au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 49 de ani, din comuna Călățele, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și viol, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În fapt, la data de 15 iulie a.c., în urma activităților informativ-operative, polițiștii din cadrul Secției 8 Poliție Rurală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada iunie –iulie a.c., cel în cauză ar fi agresat fizic o femeie de 83 de ani, pe care o avea în grijă, motiv pentru care, la aceeași dată, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu. Totodată, cu ocazia cercetărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi agresat-o sexual pe aceasta. În cursul zilei, bărbatul va fi prezentat magistraților în vederea dispunerii altor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie și viol”, se arată în comunicatul celor de la IPJ Cluj.

SURSĂ: ziardecluj.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Studentă de 19 ani din Cluj, despre ce conține vaccinul, mesaj dur pentru Cîțu

Diana Paul, o studentă de 19 de ani de la Facultatea de Istorie, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj a...

Închide