Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Florești. Polițist și după pensionare. A dirijat traficul și a liniștit o victimă

Fostul purtător de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar, nu și-a uitat vechile obiceiuri. Erou în albastru acum ieșit la pensie, a fost omul potrivit, la locul potrivit. Acesta a surprins un accident în Florești în care a fost implicat un pieton și un șofer al unui autoturism.

Fostul polițist, Traian Morar aflat chiar peste drum în momentul producerii accidentului, a trecut imediat strada pentru a vedea starea victimei și pentru a-și anunța imediat foștii colegi despre accident. Acesta a reușit să liniștească victima, un bărbat de aproximativ 70 de ani, care a traversat strada neregulamentar iar mai apoi a început să dirijeze traficul din zonă până la sosirea autorităților la fața locului.

A fugit de la fața locului.

,,Un pieton, care se pare că a traversat neregulamentar, un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, a fost lovit de un autoturism condus de o femeie de aproximativ 25-30 de ani. Din primele informații, autoturismul femeii ar fi fost lovit de un alt autoturism al cărui conducător nu a rămas la fața locului. Bărbatul era conștient și cooperant la momentul in care a fost preluat de un echipaj SMURD”, ne-a transmis fostul purtător de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

Se pare că un om dedicat profesiei sale nu își uită obiceiurile nici după pensionare! Felicitări lui Traian Morar

 

FOTO: Info Trafic Cluj

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Asfalt surpat în centrul Clujului acoperit cu o ,,găleată” de nisip

În cursul zilei de ieri, s-a surpat asfaltul la intersecția dintre Memorandumului și Emil Isac, chiar la doi pași de...

Închide