Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO/VIDEO. Accident mortal în județul Cluj. Familie distrusă…

Un accident rutier s-a produs astăzi 07.07.2021 la intrarea în localitatea Mihăiești din județul Cluj. Din informațiile oficiale și cele transmise de martori, se pare că un autoturism marca Dacia, a depășit un autocamion și a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară.

În urma impactului, bărbatul care conducea autoturismul a murit, cadrele medicale neputând să mai facă nimic pentru a-l readuce la viață. O fetiță de 4 ani și o femeie de circa 40 de ani au fost transportate de urgență la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

,,Autoturismul condus în direcția județului Sălaj de un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu un autocamion”, a transmis ISU Cluj.

Accidentul s-a produs în jurul orei 15:00 traficul fiind blocat pentru câteva ore în șir.

,,În jurul orei 15.00, a fost înregistrată o solicitare pentru intervenția pompierilor ca urmare a unui accident rutier produs între un autocamion și un autoturism, pe raza localității Mihăiești, comuna Sânpaul.

La fața locului a fost dislocat un dispozitiv mărit pentru gestionarea situației de urgență, constituit din patru autospeciale, două echipaje SMURD, două SAJ și un elicopter SMURD.
O femeie de cca 40 de ani a fost descarcerată din autoturism și a fost preluată de către elicopterul SMURD pentru a fi transportată la spital.
O fetiță de 4 ani a primit asistență medicală de urgență la fața locului și a fost transportată la spital pentru îngrijiri de specialitate.
În momentul sosirii forțelor de intervenție la locul accidentului au constatat că un bărbat, de cca 40 de ani, prezenta traumatisme incompatibile cu viața”, a transmis IPJ Cluj

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Femeie decedată după ce a căzut de la etaj în municipiul Cluj-Napoca

O femeie de 37 de ani a căzut de la balconul unui bloc din municipiul Cluj-Napoca. Din nefericire, manevrele de...

Închide