Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Parada motocicliștilor în acest weekend de la Gilău la Cluj-Napoca

Sute de motocicliști sunt așteptați sâmbătă la parada motocicliștilor care va porni de la Gilău, de la Camping El Dorado și va străbate centrul municipiului Cluj-Napoca. Evenimentul este la ediția cu numărul 23 și a fost creat pentru a atrage atenția asupra prevenirii accidentelor în trafic.

”Ca urmare a desfășurării întrunirii anuale a motocicliștilor în incinta Camping El Dorado Gilău în perioada 23-25 iulie 2021 va avea loc și Parada motocicliștilor pentru prevenirea incidentelor în trafic și în memoria camaradului nostru Cristian Predoi.

Asociația Sportivă Club Moto Transilvania Bikers anunță că în ziua de sâmbătă, 24 iulie 2021, Parada motocicliștilor va porni la ora 12:00 de la Camping ElDorado, Gilău și se va îndrepta spre Cluj-Napoca, unde va aborda traseul – Vivo-Bucium-Primăverii-Frunzișului-Observatorului-Piața Cipariu și retur la ElDorado Gilău pe același traseu!, au anunțat organizatorii.
Evenimentele derulate în cadrul întrunirii motocicliștilor sunt avizate favorabil de toate autoritățile competente, iar Parada va fi însoțită de echipaje ale Poliției și Jandarmeriei, în vederea fluidizării traficului.
”Prin această postare rugăm participanții la trafic să nu se intercaleze în coloana de motocicliști și, în măsura în care există șoferi care se grăbesc, îi rugăm respectuos ca în intervalul orar 12:00-13:30 să aleagă un alt traseu”, au subliniat organizatorii Bikefest.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Târgul Produs de Cluj organizat la Dej în acest weekend. Vezi programul

Consiliul Județean Cluj, alături de Primăria Municipiului Dej, anunță organizarea ediției IX a ,,Târgului Produs de Cluj", la Dej. Evenimentul...

Închide