Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Un elicopter american a aterizat forțat pe străzile din București

Un elicopter al Armatei americane a aterizat de urgență pe un bulevard principal din București, doborând mai mulți stâlpi de iluminat, potrivit Digi24.

Elicopterul de tip Black Hawk participa la pregătirile pentru Ziua Aviației, care va avea loc pe 20 iulie.

Aparatul, care făcea parte dintr-un grup de elicoptere, poate fi văzut în imagini cum pierde din altitudine şi aterizează forţat pe unul dintre principalele bulevarde din Capitală (Bulevardul Aviatorilor), în Piața Charles de Gaulle. Pe lângă stâlpii prăbușiți, se poate vedea și o dubă puțin avariată.

Elicopterul Black Hawk al armatei SUA este o aeronavă de transport. Acesta efectua un zbor de antrenament. În cadrul antrenamentului, ceva nu a mers bine iar aparatul de zbor a fost nevoit să aterizeze. Nu au fost victime. Militarii americani și polițiștii români fac verificări la fața locului. Se va forma o comisie de specialiști la nivelul armatei americane pentru a stabili care a fost exact cauza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Cluj-Napoca a anulat licitația pentru autobuzele autonome

Primăria Cluj-Napoca a anulat licitația pentru autobuzele autonome. Cele două firme franceze au fost descalificate în etapa de evaluare pentru...

Închide