Ultima actualizare: 17.11.2022
Locale

Scrisoare emoționantă pentru fetița care a murit în accidentul de la București

Isabela, o fetiță de doar 14 ani din Cluj-Napoca, a scris o scrisoare sfâșietoare pentru Raisa, fetița de doar 13 ani care a murit în accidentul teribil din București.

“Dragă Raisa,

Cu toate că nu te-am cunoscut niciodată, vestea morții tale m-a întristat teribil. Am plâns pentru tine deoarece Dumnezeu a fost nedrept cu tine și te-a luat prea repede dintre noi.

Cu toate acestea știu că acum acolo unde ești tu, în Rai, ne privești și ești mai fericită decât aici, pe Pământ. Părinții tăi nu mai trebuie să plângă și să fie triști fiindcă ei nu te-au pierdut definitiv, ci te vor întâlni într-o zi sus în ceruri așa cum îmi doresc să te întâlnesc și eu.

Îl rog pe Dumnezeu să te ierte, dacă ai avut păcate și să îți ofere odihna veșnică. Și eu sunt de aceeași vârstă cu tine, iar de azi eu te vor considera prietena mea și îmi doresc să mă călăuzești pe mine și pe toți pe care îi iubești să facă tot ce e bine.

Până când ne vom revedea sus în ceruri, trebuie să trăim cu speranța că te vom vedea odată și atunci vom fi cei mai fericiți.

Cu cel mai mare drag, Popa Isabella din Cluj” , a scris fetița de 14 ani, potrivit observatornews.ro.

SURSĂ: observatornews.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Despăgubire de sute de mii de euro pentru 3 familii din Ucraina, în urma unui accident din județul Satu Mare

Familiile a trei cetățeni ucraineni morți într-un accident de circulație petrecut în județul Satu Mare, în urmă cu mai bine...

Închide