Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

VIDEO. Van Damme dansează pe manele alături de niște clujeni

Marele actor belgian, Jean Claude Van Damme, a apărut pe un live pe facebook alături de un grup de gabori clujeni, într-o mașină, dansând pe ritmuri de manele.

Jean-Claude Van Damme a venit în România pe data de 20 iulie, pentru o discuție importantă cu nume mari din industria filmelor. Marele actor a fost filmat alături de un grup de gabori într-o mașină plimbându-se cu aceștia. Circumstanțele prin care a ajuns vedeta hollywoodiană într-o mașină cu aceștia, nu sunt încă clare.

Clujenii fiind cu marele actor în mașină s-au apucat imediat de făcut un live pe facebook cu acesta, iar imaginile au ajuns în câteva momente virale.

„Nu e şmecherie, e pe bune. E fratele meu, pe viaţă!”, spune unul dintre băieții aflat alături de el și care l-a şi filmat pe actor. Deși a fost live pe Facebook tot drumul, la un moment dat Van Damme i-a atras atenţia bărbatului care filma.

„No good for social network”, a spus Jean-Claude Van Damme. Adică “Nu este în regulă pentru reţelele de socializare”, a transmis actorul, dându-și seama că este filmat pe cale neoficială. Bărbatul i-a spus că totul e ok pentru că este pe pagina lui personală, însă videoclipul a ajuns viral în doar câteva clipe.

Actorul a fost surprins la București.

Joseph Hadad s-a întâlnit cu Jean-Claude Van Damme după 16 ani, iar celebrul bucătar, care deține trei restaurante de fițe în Capitală, a ținut să imortalizeze momentul revederii și să transmită un mesaj vechiului său prieten, dar și celor care îl urmăresc.

“Reîntâlnire după 16 ani cu Jean-Claude Van Damme @jcvd, in 2005 la Casa Vernescu si astăzi, la @mace_by_joseph_hadad. A trecut atât de mult timp dar privind pozele, mă simt de parcă a fost ieri. Mă bucur enorm că l-am avut oaspete la Mace și că am avut ocazia să ne revedem”, a scris Joseph Hadad în descrierea postării.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
UNTOLD 2021 reprezintă revenirea la viața normală

Festivalul UNTOLD de anul acesta reprezintă revenirea la normalitate, Eduard Cherji, directorul de comunicare al festivalului a declarat faptul că...

Închide