Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Acțiune întreprinsă de autoritățile clujene. Peste 30 de amenzi împărțite

La data de 17 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, alături de jandarmi ai Grupării de Jandarmi Mobile ”Ștefan Cicio Pop” și Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj, au acționat în sistem integrat în întregul municipiu, pentru crearea unui climat optim de siguranță publică, precum și în vederea creșterii disciplinei rutiere în rândul participanților la trafic, pentru combaterea evenimentelor de circulație negative.

Activitățile au fost desfășurate în intervalele orare 16.30 – 18.00 și 22.30 – 00.00, în cadrul acestora fiind verificată și respectarea măsurilor de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de Covid-19, aplicabile în prezent.

Patrulele mixte astfel constituite au verificat un număr de 28 de societăți comerciale și 40 de autovehicule în trafic. Totodată, au fost legitimate 77 de persoane.

Urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 32 de sancțiuni contraveționale, în valoare de 5.270 de lei.

Dintre acestea, 28 au fost aplicate în conformitate cu OUG 195/2002R, pentru nerespectarea normelor rutiere, în acest context fiind reținute două permise de conducere.

Totodată, au fost aplicate 4 sancțiuni, pentru abateri aduse normelor de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Primăria Baciu anunță folosirea insecticidelor în mai multe localități

Primăria Baciu anunță faptul că vineri 20 august 2021, începând cu ora 21:30,  se vor folosi insecticide pentru a dezinfecta...

Închide