Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Cursă regulată de autobuz leagă de astăzi Pata Rât de Cluj-Napoca

O cursă regulată al autobuzului 8D leagă de astăzi 23 august Pata Rât de Cluj-Napoca, prin intermediul acestui autobuz, persoanele din zonă vor ajunge mai ușor în zonele de muncă din municipiu.

Autobuzul 8D va circula regulat de la Pata Rât spre Cluj-Napoca, pentru a aduce oamenii din zonă la muncă.

Cursa 8D, operată de CTP, este în fond cursa 8L 8D,(Piața Mărăști – Centrul Agro Transilvania Dezmir). Astfel, de patru ori pe zi, de luni până vineri, autobuzul 8L face o buclă spre zona „Dallas” din Pata Rât, atât la dus, cât și la întors. În weekend, frecvența este mai redusă.

Prima cursă CTP care a oprit în Pata Rât a ajuns luni, la ora 7.50, și a preluat un grup de femei care lucrează în oraș. „Of, de când îl așteptam (autobuzul – n.r.). Nici nu vă gândiți cât de mult ne ajută, că până acum trebuia să mergem aproape un kilometru până la cea mai apropiată stație”, ne-a spus una dintre ele, Magdalena Pongraț.

„Accesul mai facil către oraș a fost una dintre prioritățile pe care le-am identificat pe parcursul consultărilor avute în comunitățile din zona Pata Rât. În parteneriat cu CTP am reușit să creăm această cursă regulată, ca un proiect pilot, în cadrul componentei noastre din proiectul mai larg «Cluj Future of Work»”, a declarat Zoltan Coraian, directorul general al ZMC, potrivit clujmet.ro

Potrivit sursei citate, au fost împărțite 350 de abonamente gratuite pentru persoanele din zona Pata Rât.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Gest de mare omenie! Și-au donat organele și au salvat alte 13 vieți

Trei familii au acceptat donarea de organe și țesuturi și astfel 13 oameni au primit o nouă șansă la viață...

Închide