Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Vitezomani depistați pe autostrada A3 cu aproape 300km/h

Trei persoane au fost depistate de polițiștii clujeni rulând pe autostrada A3 cu aproape 300km/h, toți trei au fost sancționați corespunzător.
Sunt imagini la care nu este nimic de comentat, nici măcar din partea celor care se aflau în spatele volanului. Respectivii au fost surprinși și sancționați pe autostrada A3, tronsonul Câmpia Turzii-Nădășelu. Ce timp de reacție poți să ai la o asemenea viteză?”, au scris autoritățile într-o postare pe facebook.

IPJ Cluj a transmis faptul că au fost depistați trei șoferi care au rulat cu o viteză de peste 200km/h, toți trei fiind sancționați contravențional.
Unul dintre aceștia, un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Câmpia-Turzii a fost depistat în jurul orei 17.00, circulând cu viteza de 288 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile.

Cuantumul total al sancțiunilor contravenționale aplicate în cadrul acțiunii polițiștilor este de aproximativ 37.990 lei.

Polițiștii reiterează conducătorilor de vehicule importanța respectării regimului legal de viteză, cea excesivă sau neadaptată la condițiile meteo-rutiere reprezentând principalele cauze generatoare de accidente rutiere!

De asemenea, polițiștii recomandă evitarea depășirilor riscante, iar pentru creșterea siguranței în trafic, păstrarea distanței între vehicule!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Cursă regulată de autobuz leagă de astăzi Pata Rât de Cluj-Napoca

O cursă regulată al autobuzului 8D leagă de astăzi 23 august Pata Rât de Cluj-Napoca, prin intermediul acestui autobuz, persoanele...

Închide