Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Donează sânge și mergi gratis la UNTOLD. Vezi unde o poți dona

Caravana mobilă al celor de la Blood Network inițiată de organizatorii UNTOLD, cu sprijinul cu Kaufland România în parteneriat cu platforma “Și Eu Donez” și cu ajutorul Institutului Național De Transfuzii Sanguine, va ajunge la Cluj-Napoca, în perioada 4-5 septembrie.

Cei care vor dona sânge, vor primi un bilet gratuit la prima zi de festival UNTOLD 2021, de asemenea și un voucher de 100 de lei care poate fi folosit la cumpărăturile de la orice magazin Kaufland.

,,Misiunea UNTOLD de a susține și a încuraja donarea de sânge continuă. Tradiția Blood Network trebuie păstrată. Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj, cu sprijinul Kaufland Romania, partener oficial al UNTOLD, organizează si in acest an, campanie mobila de donare de sânge. Intră în Blood Network și donează sânge! Caravana mobila se va afla la Cluj-Napoca in perioada 4-5 septembrie, la Monumentul Memorandistilor, pe B-dul Eroilor. Program recoltare sânge: 8-14. Donează sânge și primești un bilet pentru prima zi la festivalul UNTLD 2021. În plus, Kaufland te premiază cu un tichet de cumpărături in valoare de 100 lei, valabil în orice magazin din țară. Dacă donezi sânge la Centrul de transfuzie în perioada 17 iulie -5 septembrie și intri în rețeaua ,,Și eu donez,, primești un tichet valoric de 10 Euro pentru achiziția unui abonament la UNTOLD 2021.
Împreună putem salva vieți!”, au scris cei de la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Cluj.

În ce orașe se mai poate dona?

Ca în anii precedenți, fanii festivalului Untold au putut dona și anul acesta, atât în centrele fixe, cât și la caravanele mobile.

Caravana a pornit și anul acesta în 11 orașe ale țării: București, Constanța, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Ploiești, Craiova, Iași, Timișoara, Brașov și Cluj-Napoca.

În prezent, au mai rămas disponibile 3 orașe în care caravana urmează să ajungă:

– Timișoara: 28, 29 AUGUST, PARCAREA POLITEHNICII
– Brașov: 28, 29 AUGUST, BULEVARDUL REPUBLICII
– Cluj-Napoca: 4, 5 SEPTEMBRIE, MONUMENTUL MEMORANDIȘTILOR, STRADA EROILOR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Hai să facem Bună Ziua! Primul festival organizat de cei din Bună Ziua

Cartierul clujean Bună Ziua va organiza primul festival ,,Hai să facem Ziua Bună!", la începutul lunii septembrie. Organizatorii au pregătit...

Închide