Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Polițist cu suflet de aur! Al doilea câine căruia îi găsește un cămin

Un polițist din cadrul IPJ Cluj cu suflet mare, a găsit un câine rănit și fără stăpân în Bonțida. Întâmplarea face ca un prieten de-al lui Adrian să își dorească un patruped, astfel că nu a trecut mult timp și căinele și-a găsit un cămin.

,,Aflăm dintr-un grup al iubitorilor de animale despre colegul nostru, Hoza Adrian, care, din nou, nu și-a putut „înfrâna„ grija pentru animale și „ a comis-o iar”..👌

Aflați în dispozitivul de menținere a ordinii publice în localitatea Bonțida, cu ocazia festivalului Electric Castle, colegii noștri de la Postul de Poliție Aluniș au dat peste un patruped care părea să aibă o afecțiune medicală la un membru, dar care nu voia să se îndepărteze prea mult de ei. Câteva strângeri de informații mai târziu și bănuiala le-a fost confirmată, câinele nu avea stăpân.
După cum e vorba, în teren trebuie să te orientezi repede, așa că Adrian și-a amintit de un prieten de-al lui care i-a spus la un moment dat că vrea un câine.
Alea iacta est!
Bineînteles că de la capătul celalalt al „firului„ răspunsul a fost unul pozitiv.
Maxi așteaptă acum întâlnirea cu medicul veterinar, programată deja, de la noul domiciliu, unde, la scurt timp după sosirea lui, o voluntară din cadrul unei asociații de protecție a animalelor i-a oferit primele consultații și tratamente”, au scris cei de la IPJ Cluj pe facebook.
Polițistul nu este la prima ,,abatere”, anul trecut a mai salvat un patruped, pe Max, așa cum l-au botezat agenții de poliție aflați la Mintiu Gherlii.
Polițiștii s-au instalat la intrare în sat pentru că localitatea intra în carantină la vremea respectivă, în câteva minute a apărut și un animal rătăcit, Adrian i-a dat de mâncare și de atunci timp de câteva zile nu s-a mai dezlipit de agenți de poliție.
„De luni dimineață de la ora 5, de când Mintiu Gherlii a intrat în carantină, am fost prezent în filtrul rutier de la intrarea/ieșirea din localitatea Mintiu Gherlii, iar un câine ne-a tot dat târcoale”, a povestit polițistul Adrian Hoza colegilor săi de la IPJ Cluj. „L-am văzut înfometat și i-am dat mâncarea mea pe ziua aceea. De atunci a rămas neclintit din acolo, chiar și noaptea, când a dormit sub mașina de poliție. Iar colegii din filtru au avut și ei câte ceva bun de mâncare pentru el!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Acțiune a polițiștilor din Hudein pe linie silvică, a plouat cu amenzi

În cursul zilei de ieri, 10 august a.c., în intervalul orar 08.00 – 16.00, la nivelul Secției 8 Poliție Rurală...

Închide