Ultima actualizare: 8.2.2024
Naţionale

VIDEO. Explozie ca-n filme la o fabrică de armament din Brașov

O explozie de proporții a avut loc în jurul orei 20:50 la un depozit privat de artificii din cadrul uzinei de armament Tohan Zărnești, din județul Brașov. Potrivit autorităților, o persoană a fost găsită decedată.

Ionuț Tudorică, purtătorul de cuvânt al Ministerului Economiei, a declarat pentru G4Media, faptul că Explozia a avut loc la instalațiile operate de o companie privată, numită Temexon SRL, care are un spațiul de lucru pe platforma Uzinei Tohan, purtătorul de cuvânt a confirmat de asemenea decesul unei persoane.

Explozia a avut loc în jurul orei 20:50 la UZina Tehnică Tohan din județul Brașov potrivit ISU Brașov. Autoritățile au trimis la fața locului 4 autospeciale cu apă și spumă, o autocisternă cu un rezervor de 10000 de litri, 2 echipaje de prim ajutor, un echipaj de cercetare chimică CBRN si un echipaj pirotehnic.

De asemenea, autoritățile au anunțat faptul că o persoană și-a pierdut viața iar alte 2 persoane s-au întoxicat cu fum și au fost transportate la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Naţionale
Avertizare METEO de vreme rea în toată țara valabilă de mâine

Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare de vreme rea, valabilă de joi, 5 august, până sâmbătă. Meteorologii anunță...

Închide