Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Un incendiu a izbucnit la o casă din județul Cluj, la primele ore ale dimineții

Un incendiu a izbucnit în această dimineață la o casă aflată în comuna Ciurila, pompierii au luptat cu flăcările mai bine de două ore, reușit să elimine pericolul de extindere al flăcărilor la casele din vecinătate.

Două autospeciale pentru stins incendii au fost alertate în această dimineață, în jurul orei 7.30, pentru a stinge flăcările care au cuprins o casă de locuit, cu o suprafață de cca 50 mp din localitatea Filea de Jos, comuna Ciurila.
Pompierii au găsit imobilul cuprins în totalitate de flăcări, pentru limitarea și stingerea cărora au intervenit mai bine de două ore.
Nu au fost persoane rănite în urma acestui eveniment, s-a limitat extinderea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit, însă casa a fost distrusă în totalitate de flăcări.
Cercetările preliminare au dus la concluzia că incendiu a pornit cel mai probabil de la o defecțiune la instalația electrică a imobilului.

FOTO: ISU Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A fugit de la psihiatrie în pijamale și papuci, a fost găsit în centrul Clujului

Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre plecarea unui bărbat în vârstă de 25 de ani, de la unitatea medicală...

Închide