Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

ATENȚIE! Persoană declarată dispărută în județul Cluj. Ați văzut-o?

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta lucra ca și îngrijitor de animale, din comuna Recea-Cristur, fără a se mai întoarce.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 19 septembrie a.c., în jurul orei 15.00, DĂNCUȘ IOAN RADU, în vârstă de 27 de ani, a plecat de la locația în care acesta muncea și locuia, din comuna Recea-Cristur, însă nu s-a mai întors și nu a mai putut fi contactat.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.72 metri, greutate aproximativ 65 – 70 kg, ochi căprui, părul șaten, forma feței ovală.

La momentul plecării, acesta era îmbrăcat cu o bluză de trening de culoare albastru închis, cu dungi de culoare albastru deschis, pantaloni de stofă de culoare închisă, o haină din fâș albastră cu motive de culoare roșie, fiind încălțat cu o pereche de cizme din cauciuc. Totodată, pe cap purta o șapcă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre bărbat, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Municipiul Cluj-Napoca a intrat în scenariul roșu! Noi restricții se impun

Municipiul Cluj-Napoca intră în scenariul roşu de astăzi, 21 septembrie, după ce rata de infectare a ajuns astăzi la 3,23...

Închide