Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Municipiul Cluj-Napoca a intrat în scenariul roșu! Noi restricții se impun

Municipiul Cluj-Napoca intră în scenariul roşu de astăzi, 21 septembrie, după ce rata de infectare a ajuns astăzi la 3,23 la mia de locuitori, informează sursele PortalCJ.

Acest lucru înseamnă că se vor închide restaurantele pe interior, vor fi interzise nunţile, botezurile şi petrecerile pe raza municipiului, pentru persoanele nevaccinate, însă persoanele vaccinate anti-Covid vor putea intra în interiorul restaurantelor și vor putea participa la diferite evenimente, în cazul în care vor prezenta certificatul verde Covid-19.

Certificatul verde Covid-19 care atestează vaccinarea, testarea sau trecerea prin boală a unei persoane va fi necesar în localitățile care au o incidență de infecții cu coronavirus între 3 și 6 la mia de locuitori pentru localuri, restaurante, evenimente publice și private, concerte, spectacole, piscine.

Certificatul verde va fi necesar și în Cluj-Napoca, asta după ce municipiul va intra în scenariul roşu în perioada următoare, după ce orașul a depășit o rată de incidență de peste 3 la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Loteria vaccinării începe de luna viitoare. Premiile sunt atrăgătoare

Ministrul interimar al Sănătății, Cseke Attila, a semnat luni ordinul privind condițiile de înscriere la Loteria vaccinării, titrează Digi24. În perioada...

Închide