Ultima actualizare: 15.11.2023
Locale

Echipa feminină a României de tenis de masă hotărâtă să devină campionă

Echipa feminină a României de Table Tennis este hotărâtă să căștige al treilea titlu de campionană la 2021 GAZPROM GAZPROM European Table Tennis Team Championships Cluj Napoca (28 septembrie – 3 octombrie)

Federația Română de Tenis de Masă organizează, în colaborare cu European Table Tennis Union (ETTU), întrecerile 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships.

Cea mai importantă competiție europeană a anului, 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships, este organizată de către Federația Română de Tenis de Masă și European Table Tennis Union, în perioada 28 septembrie – 3 octombrie 2021, la Cluj Napoca, în BT Arena.

În competiția feminină, după succesele din 2017 și 2019, echipa României este hotărâtă, în fața propriilor fani, să cucerească al treilea titlu continental consecutiv.
În 2017, în Luxemburg, Eliza Samara, Daniela Dodean Monteiro și Bernadette Szocs au cucerit medalia de aur, după o finală fabuloasă cu Germania, scor 3-2. Doi ani mai târziu, în 2019, la Nantes (Franța), aceleași fete au reușit să-și apere titlul, învingând, în finală, cu 3-0, Portugalia.
La Cluj Napoca, pentru început, în faza grupelor, româncele vor trebui să treacă de Italia și Belgia. “Și Italia, și Belgia au jucătoare care au produs surprize. Sper să nu avem surprize. Sperăm că fetele vor juca bine. Sperăm ca experiența și poziția fetelor noastre să le dea încredere. La nivel european știm că avem valoare și trebuie să ne concentrăm, să ne punem jocul în funcțiune”, a spus antrenor federal al lotului feminin, Viorel Filimon.

2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships va reuni la start 24 de echipe feminine si 26 de formații masculine, începând cu faza sferturilor de finală, meciurile din cadrul 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships vor fi transmise LIVE de către Look Sport TV.

Programul complet al 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships îl găsiți atașat acestui comunicat.

Vă reamintim faptul că, de vineri, 10 septembrie 2021, s-au pus în vânzare bilete la 2021 GAZPROM European Table Tennis Team Championships. Biletele au prețuri cuprinse între 15 lei și 45 de lei, dar se vând și abonamente pentru toate zilele de competiție, la prețul de 70 de lei.
Biletele se vând online, pe site-urile www.iabilet.ro și www.bilete.ro.

Pentru a preveni răspândirea COVID-19, la intrarea în BT Arena, toți spectatorii de peste 18 ani trebuie să prezinte certificatul de vaccinare sau un test PCR, nu mai vechi de 72 de ore.
Persoanele cu handicap vor avea gratuitate pe baza certificatului de handicap, care va fi prezentat la intrare.
Pensionarii vor avea gratuitate pe baza talonului de pensie, care va fi prezentat la intrare.
Elevii vor avea gratuitate pe baza certificatului de naștere (copie, poză, format electronic), care va fi prezentat la intrare.

Site-ul oficial al competiției este următorul: www.euro2021tt.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Incendiu în județul Cluj, un bărbat a murit carbonizat

O bucătărie de vară din localitatea Borzești, județul Cluj, a ars în această dimineață ca o torță. Din nefericire, autoritățile...

Închide