Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. O nouă creșă dată în scurt timp în folosință în Cluj-Napoca

O nouă creșă cu 90 de locuri va fi dată în folosință în scurt timp în municipiul Cluj-Napoca. Clădirea trebuie finalizată până în primăvara anului viitor.
Lucrările la creșa de pe Aleea Meziad nr. 4 se află într-un stadiu avansat de realizare. Sălile de activități, cabinetul medical, dormitoarele și grupurile sanitare pentru copii vor fi amenajate la parter și etajul 1, iar la celelalte două etaje vor fi spațiile administrative. Suprafața de 3867 mp permite extinderea clădirii existente cu un corp nou de clădire pentru 6 grupe de copii, cu o capacitate de 90 locuri.
Termenul de finalizare conform contractului este 27.04.2022, însă având în vedere evoluția lucrărilor, la începutul lunii decembrie va fi emis ordinul de convocare pentru recepție.
De asemenea, începând cu data de 15 octombrie, încă 352 locuri devin disponibile în creșele din municipiu grație unor eforturi comune ale Primariei si ale Centrului Bugetar de Administrare Creșe.
Capacitatea creșelor este în prezent de 1.397 locuri. Primăria mai are în faza de pregătire avansată alte două creșe, Parcul Feroviarilor și Negoiu, iar pe termen mediu creșe în Dâmbul Rotund și Borhanci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Echipa feminină a României de tenis de masă hotărâtă să devină campionă

Echipa feminină a României de Table Tennis este hotărâtă să căștige al treilea titlu de campionană la 2021 GAZPROM GAZPROM...

Închide