Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Se întrerupe temporar apa potabilă în mai multe zone din Cluj-Napoca

În vederea efectuării unor lucrări de remediere a unor Avarii la rețeaua publică de alimentare cu apă, care necesită intervenție imediată, se întrerupe furnizarea apei potabile după cum urmează:

Localitatea: Cluj-Napoca
Strada/ Lista străzilor afectate:
1 str. Busuiocului între str. Partizanilor și str. Vulpii, str. Sitarilor între str. Partizanilor și str. Vlădeasca, str. Pintenului, str. Spicului nr 27, str. Alexandru Odobescu, str. Dâmbul Rotund, str. Sanatoriului într str. Doinei și str. Cucului, str. Vișinilor, str. Izvorului.

Ora estimată pentru reluarea serviciului: ora 16:00.

Întreruperile furnizării apei datorate unor Avarii nu pot fi prevăzute și generează întreruperea imediată a alimentării cu apă. În aceste situații nu există posibilitatea anunțării din timp a clienților din zonele afectate pentru a-și face rezerve de apă, astfel încât Compania de Apă Someș înștiințează clienții și utilizatorii cu privire la existența avariei și ora estimativă pentru reluarea furnizării serviciului (pe  website www.casomes.ro și Facebook).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Apahida și alte două comune din județul Cluj intră în scenariul roșu

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a declarat astăzi intrarea în scenariul roșu a trei comune din județul Cluj...

Închide