Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Mesaj dur din partea lui Boc pentru Rafila: Să-și vadă de treaba lui!

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, nu a rămas indiferent la declarațiile deputatului Alexandru Rafila, privind organizarea UNTOLD-ului și carantinarea Clujului, edilul i-a transmis un mesaj scurt dar cât se poate de concret!

“Eu îi recomand domnului Rafila să îşi vadă de treaba lui şi să nu moară de grija noastră. Mai bine ar fi să îşi ia rucsacul în spate şi să meargă să vaccineze oameni prin ţară să susţină vaccinarea. De vorbe sunt sătui toţi”, a spus Emil Boc.

Organizarea UNTOLD-ului a fost o greșeală iar Clujul va plăti scump pentru această greșeală.

Rafila este de părere că organizarea festivalului a fost un paș greșit astfel că municipiul Cluj-Napoca va plăti scump pentru această greșeală. Chiar dacă toate persoanele care au participat erau vaccinate anti-Covid sau aveau test anti-Covid negativ.

„Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. – incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)… vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va ‘beneficia’ de primul mare oraş din România în carantină – acesta va fi Cluj-Napoca”, a spus, marţi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, profesorul Alexandru Rafila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
În atenția călătorilor CTP! Unele trasee ale autobuzelor au fost modificate

Ca urmare a restricționării circulației rutiere în zona Parcului Central, în perioada 16.09.2021 ora 05:00 – 19.09.2021 orele 23:00, CTP...

Închide