Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Nou prag de rată de infectare depășit în Cluj-Napoca. Se vor impune noi restricții!

Municipiul Cluj-Napoca a depășit astăzi, 5 octombrie 2021, rata de infectare de 8 la mia de locuitori (8,16 este acum rata de infectare). Acest lucru însemnă impunerea a noi restricții pentru persoanele nevaccinate.

Potrivit celor de la CJSU Cluj, este nevoie de 48 de ore de la depășirea pragului de 7,5 la mia de locuitori pentru ca să fie luată o hotărâre, acest lucru însemnă faptul că începând cu ziua de joi, vor fi implementate noile reguli pe raza municipiului Cluj-Napoca.

Printre noile reguli care se vor implementa se numără, interzicerea circulației între orele 20:00 și 05:00 excepție de la această regulă fac persoanele vaccinate anti-Covid și cele care au trecut deja prin boală și pot dovedi acest lucru. Totodată, operatorii economici vor putea funcționa între orele 05:00-22:00, barurile, discotecile și cluburile își încetează activitatea pentru o perioadă de 14 zile, atunci când va fi reevaluată situația.
Sălile de sport și de fitness vor fi deschise dar la jumătatea din capacitate, evenimentele private de genul nuntă, botez, majorat se vor putea organiza la jumătate din capacitatea sălii cu maxim 200 de persoane.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tragedie în județul Cluj. Un tânăr a murit prins sub un utilaj de balotat

Un tânăr de doar 22 de ani, din județul Cluj, a avut astăzi parte de un sfârșit tragic. Echipajele de...

Închide