Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Șoferul care gonea pe străzile din Cluj ,,rupt de beat”, și-a aflat pedeapsa

Șoferul de autoutilitară care gonea ,,rupt de beat”, pe străzile din Cluj-Napoca în cursul zilei de ieri, și-a primit pedeapsa după ce a stat 24 de ore arestat.

Doar spiritul civic al celor de la CERT Rescue a făcut ca un dezastru să fie evitat. Aceștia l-au urmărit pe bărbat prin Cluj-Napoca iar la ieșirea din municipiu, spre Florești au li reușit să îi fure cheile până la sosirea autorităților.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore față de conducătorul auto, pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. Cel în cauză urmează a fi condus și predat reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă, ulterior urmând a fi prezentat magistraților, în vederea dispunerii altor măsuri în cauză”, a transmis IPJ Cluj ieri, în jurul orei 18:30.

Astăzi, șoferul și-a aflat pedeapsa, 30 de zile arest la domiciliu.
În cursul acestei zile, bărbatul a fost prezentat unei instanțe de judecată cu propunere de arestare, iar ca urmare a însușirii măsurii, în cauză a fost emis mandatul de arest la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Restaurantele vor rămâne deschise pentru persoanele vaccinate

Premierul Florin Cîțu a anunțat, miercuri, că a discutat cu Raed Arafat pentru ca hotărârea CNSU privind restricțiile impuse după...

Închide