Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

VIDEO. Muzica de la UNTOLD răsună în tot orașul

Muzica de la UNTOLD se aude în tot municipiul Cluj-Napoca, cititorii PortalCJ, ne-a scris mesaje prin care ne semnalau faptul că ,,magia UNTOLD-ului se poate auzi și vedea pe cerul nopții din toate cartierele municipiului.

Chiar în ciuda faptului că Prefectul Județului Cluj a declarat în urmă cu câteva zile faptul că poluarea fonică nu va fi o problemă, clujenii în continuare spun că muzica se poate auzi la kilometrii de la festival

,,A fost de parcă eram și noi acolo la festival deși eram aproape de Florești, nu ne deranjează în mod special, știm că durează doar 4 zile și pe urmă vom avea din nou liniște un an de zile. Dar totuși nu se poate face cumvă să fie mai izolat sunetul?”

,,După ora 12:00 pe lângă muzică, cerul a început să fie luminat și de artificii, pe urmă am văzut la dumeavoastră pe pagină că a fost ,,marea deschidere”.

,,Din Bună Ziua, stând în pat, am auzit tot programul de la UNTOLD, mai aveam puțin și ne ridicam din pat să și dansăm”

,,Nu știu exact desfășurarea evenimentului, cum sunt programați artiștii, dar știu că toate normele așa cum sunt scrise în legislație vor fi respectate, iar aici mă refer la izolarea evenimentului și poluarea fonică. Pentru că întotdeauna u fost plângeri, nemulțumiri legate de poluarea fonică. 

Organizatorii ne-au spus că anul acesta au apelat la tehnologii performante pentru izolarea fonică și au făcut peretele mai gros și mai înalt, iar astfel sperăm că deranjul va fi minimal. Nu cred că vor fi probleme”, a declarat în urmă cu câteva zile, Prefectul Tasnadi Szilard.

Reporterii PortalCJ vor fi și astăzi 10 septembrie la festival, vă recomandăm să dați un follow paginii de facebook PortalCJ, pentru a nu pierde live-urile de la cele mai importante momente UNTOLD 2021 și ultimele știri din județ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO&VIDEO. A început UNTOLD 2021. Atmosferă de vis: „Parcă e o familie mare!”

Faptul că festivalul a fost atât de mult așteptat se simte în fiecare detaliu, și cu toate că numărul persoanelor...

Închide