Ultima actualizare: ieri, 11:08
Locale

UNTOLD. Mesaj mult așteptat de festivalieri. Va avea loc sau nu festivalul?

Organizatorii UNTOLD au postat în urmă cu puțin timp, un mesaj destul de așteptat de festivalierii Untold. Aceștia au declarat faptul că se pregătesc din toate puterile ca Untold 2021 să aibă loc însă porțile vor fi deschise doar dacă autoritățile vor permite acest lucru.

„Eroi UNTOLD, Acea magie Untold după care ați tânjit este atât de aproape…o putem gusta! Câmpul magic și sentimentele, prietenii, cea mai bună mulțime, artiști și DJ din această lume… Cu toții am trăit din aceste amintiri în ultimii aproape doi ani. A trecut mult timp, o așteptare grea iar acum vine timpul să trăim din nou toată magia UNTOLD și experiențele sale unice, cu toate simțurile. Tuturor ne lipsește atât de mult și cu toții merităm să se întâmple anul acesta, așa cum îl știm.

Facem toate eforturile noastre pentru a deschide porțile în acest an și pentru a vă oferi o ediție fără compromisuri 2021 UNTOLD.

În timp ce scriem acest lucru, un efort colectiv supraomenesc va continua să organizeze festivalul așa cum vi-l amintiți, așa cum meritați și îl iubiți, alături de muzicieni de talie mondială, într-o fantezie incredibilă din viața reală, în casa UNTOLD, din Cluj-Napoca.

Credem că putem face magie împreună și există speranță din partea autorităților că după 1 august pot avea loc evenimente la scară largă. Noi și peste 1000 de furnizori și 15000 de colaboratori ai UNTOLD ne dorim să fim din nou împreună cu fiecare dintre voi. Vă vom ține la curent de îndată ce vom avea o direcție clară din partea autorităților.

Sunteți cu toții în inimile noastre! Vă mulțumim pentru sprijin și grijă! Sunteți cea mai bună mulțime din lume și abia așteptăm să trăim din nou magia împreuna. Să știți că lucrăm mai mult decât am lucrat vreodată, pentru ca fantezia vieții reale pe care o cunoașteți și o iubiți să se întâmple anul acesta.

Degetele încrucișate, Eroi UNTOLD! Magia ne ține împreună!”, au scris organizatorii UNTOLD pe pagina lor de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Maratonul vaccinării la Chinteni, în acest weekend. Vaccinare cu Pfizer

În acest weekend, la Chinteni va începe maratonul vaccinării, la Centrul de Vaccinare anti-Covid-19 din Chinteni (str. Unirii nr. 206)...

Închide