Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

VIDEO. Paznicul de la Sora care a bătut un om al străzii, căutat de poliție

În urma imaginilor apărute pe pagina noastră PortalCJ, în care se poate observa un paznic de la Sora, din municipiul Cluj-Napoca cum lovește fără milă un om al străzii, IPJ Cluj s-a autosesizat, iar persoanele implicate vor fi sancționate.

Vă reamintim faptul că, în cursul serii de joi, în fața spațiului comercial Sora, din municipiul Cluj-Napoca, un ,,paznic” a luat la șuturi un om al străzii care stătea liniștit pe trotuar.

În imagini se poate observa cum omul care ar trebui să aibă grijă de liniștea și siguranța din perimetrul spațiului comercial, fără vreo remușcare i-a la șuturi un om al străzii.

IPJ Cluj a început o anchetă în urma imaginilor apărute pe PortalCJ:

,,Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracțiunii lovire sau alte violențe, în urma apariției în spațiul public a unor imagini în care poate fi observat cum un bărbat ar agresa fizic o persoană aflată la sol.

În cadrul verificărilor inițiate de către polițiști sunt efectuate demersuri pentru a fi identificate persoanele implicate în incident, urmând, conform procedurilor legale a fi luate măsurile care se impun”, a transmis IPJ Cluj pentru PortalCJ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Județul Cluj la un pas de rata de infectare de 4‰ de locuitori

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 265 de persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide