Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

De mâine se impun noi restricții în Cluj-Napoca, descarcă aici declarația

Rata de infectare a atins noi cote, la nivelul municipiului Cluj-Napoca (8,50‰), acest lucru înseamnă impunerea a noi restricții, mai dure, pentru persoanele nevaccinate anti-Covid, începând din 7 octombrie 2021.

În unitatea administrativ-teritorială municipiul Cluj-Napoca (8,50‰), unde incidența cumulată la 14 zile a depășit pragul de 7,5/1.000 de locuitori, se dispun, începând cu data de 7 octombrie 2021, următoarele măsuri:

🔹 se interzice circulația persoanelor în afara locuinței/gospodăriei în intervalul orar 20:00-05:00 cu anumite excepții.

🔹 se instituie obligația pentru operatorii economici care desfășoară activități de comerț/prestări de servicii în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private, să își organizeze și să își desfășoare activitatea în intervalul orar 05:00-22:00. Prin excepție, în intervalul orar 22:00-05:00 operatorii economici pot activa doar în relația cu operatorii economici cu activitate de livrare la domiciliu.

🔹 măsurile nu se aplică persoanelor care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanelor care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2 și care fac dovada îndeplinirii acestei condiții prin intermediul certificatului de vaccinare, pe suport hârtie sau în format electronic, sau al certificatului digital al Uniunii Europene privind COVID-19.

🔹 Pentru verificarea motivului deplasării în interes profesional, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, legitimația de serviciu sau adeverința eliberată de angajator ori o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

🔹Pentru verificarea motivului deplasării în interes personal, persoanele sunt obligate să prezinte, la cererea personalului autorităților abilitate, o declarație pe propria răspundere, completată în prealabil.

➡️ Hotărârea nr. 204 o puteți găsi aici: https://cj.prefectura.mai.gov.ro/wp-content/uploads/sites/37/2021/10/HCJSU-nr-204-din-06.10.2021.pdf

➡️ Declarația pe proprie răspundere o găsiți aici: https://stirioficiale.ro/storage/0Adeverinte/2603-Model%20Declaratie%20proprie%20Raspundere_20.pdf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
A furat o mașină din Turda, chiar dacă nu avea nici permis de conducere

Ieri, 5 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Turda – Biroul de Investigații Criminale au reținut pentru 24 de...

Închide