Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FOTO. Accident rutier grav în județul Cluj între două camioane

Un accident rutier grav a avut loc în județul Cluj, între localitățile Iclod și Livada, în jurul orei 13:30, impactul a avut loc între două ansambluri de vehicule de mare tonaj. În urma accidentului cei doi șoferi au fost transportați la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Două autospeciale cu modul de descarcerare, o autospecială pentru intervenție rapidă, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier, în care au fost implicate două autocamioane.
Pompierii au fost alertați în jurul orei 13:30, iar, în momentul sosirii la fața locului, au găsit unul dintre șoferi încarcerat în cabină, iar cel pe cel de-al doilea în imposibilitatea de a ieși singur din autovehicul.

S-a acționat imediat pentru descarcerarea bărbatului, de cca 40 de ani, și pentru extragerea acestuia, cât și a celui de-al doilea șofer, cu echipamentele speciale, astfel încât să nu le fie agravate leziunile suferite.

Ambii bărbați prezentau multiple traumatisme, însă erau în stare de conștiență și cooperanți.
Aceștia au fost preluați de către echipajele medicale și au fost transportați la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
FOTO. Strada Constanța din Cluj-Napoca adusă la viață prin picturi murale

Pereții de pe strada Constanța din municipiul Cluj-Napoca au fost transformați și aduși la viață prin picturi murale. Prin aceste...

Închide