Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Pivariu, mesaj către floreșteni: Incidența COVID-19, a trecut de 11 la mie!

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a transmis un mesaj prin care cere ajutorul populației să reducă rata de infectare din comună, mesajul a apărut depășirii ratei de incidență de 11 la mia de locuitori.
,,Incidența COVID-19, în Florești, a trecut de 11 la mie!
Doresc să fac un apel la cetățenii comunei Florești pentru responsabilizare. Comuna noastră a ajuns la un record absolut în ceea ce privește incidența COVID-19: 11 cazuri la mia de locuitori.
Floreștiul este localitatea cu cea mai tânără și educată populație din România, am, deci, încrederea că, așa cum am mai reușit o dată să reducem incidența, așa vom face și de această dată.
🙏 Vă rog să respectăm cu strictețe măsurile de prevenire și control a răspândirii COVID-19.
🙏 Vă rog să păstrăm distanțarea socială.
🙏 Vă rog să respectăm regulile sanitare și de igienă.
🙏 Vă rog să rămâneți izolați, în cazul în care aveți simptome COVID-19, și să cereți ajutor de specialitate.
🙏 Vă rog să apelați la mijloacele electronice de plată, atunci când este posibil, pe care le-am pus la dispoziție, pentru relația cu autoritatea publică locală.
🙏 Vă rog să evitați deplasarea către instituțiile publice, în afara situațiilor excepționale.
Prin respectarea acestor măsuri putem evita să ne punem în pericol pe noi și pe cei dragi nouă, de la copii la cei mai vârstnici.
Este nevoie de implicarea tuturor cetățenilor comunei Florești în acest demers.
Știu bine că acest virus parșiv ne-a ținut departe unii de alții în trecutul apropiat, însă atunci, sacrificiul nostru, a dat roade, iar incidența la acel moment a scăzut.
Acum este mai important ca niciodată să nu lăsăm garda jos și să dăm dovadă de aceeași responsabilitate pentru a putea reduce rata de incidență pe raza Floreștiului.
Împreună putem să reducem numărul îmbolnăvirilor în rândul floreștenilor! Să ne revedem sănătoși!”, a transmis primarul din Florești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Îți dorești o carieră în cadrul Jandarmeriei, acum ai șansa!

Inspectoratul de Jandarmi Județean Cluj organizează concursuri pentru ocuparea a cinci posturi de execuţie vacante de subofițer, prin încadrare directă,...

Închide