Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

S-a aruncat de la balcon după ce părinții au vrut să îl trimită la facultate

Un tânăr în vârstă de 19 ani, s-a aruncat în această seară, în jurul orei 05:00, de la etajul 8 al unui bloc din Alexandria după ce s-a certat cu părinții pe motivul că au vrut să îl trimită la facultate.

Se pare că tânărul a avut discuții contradictorii cu părinții care voiau să îl trimită pe băiat la facultate. Adolescentul ,,a profitat” în această dimineață de faptul că părinții au plecat la serviciu și s-a aruncat de la etajul 8 al blocului unde locuiesc toți trei.

Din fericire, băiatul nu și-a pierdut viața însă a fost transportat în stare gravă la spital pentru mai multe îngrijiri medicale.

Martorii spun că băiatul ar fi avut niște discuții în contradictoriu cu părinții săi, pentru că aceata nu ar fi vrut să plece la facultate.

Miercuri dimineață, în timp ce oamenii erau la serviciu, tânărul s-a aruncat de la etaj.

A scăpat cu viață, însă a suferit răni grave, iar acum este internat la Spitalul Județean din Alexandria, unde i se acordă îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări în acest caz, pentru a stabili împrejurările exacte și cauzele care l-au determinat pe tânăr ca la doar 19 ani să vrea să-și pună capăt zilelor.

SURSĂ: Observatornews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Studenții vaccinați anti-Covid vor avea gratuitate la cantine

Studenții de la UTCN, vor avea gratuitate la cantinele UTCN pe toata luna noiembrie. Gratuitatea se adresează însă exclusiv studenților...

Închide