Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Situație critică în județul Cluj! Doar două paturi la ATI mai sunt disponibile

Situație critică în județul Cluj, doar două paturi mai sunt disponibile în județul Cluj la Anestezie și Terapie Intensivă.

Prefectul județului Cluj, Tasnadi Szilard, a declarat astăzi faptul că în județul Cluj, la momentul actual sunt 79 de paturi pentru ATI. În acest moment, sunt internate în spital peste 600 de persoane cu diferite forme de Covid-19, de la forme ușoare până la cele foarte grave.

Din fericire însă, capacitatea la ATI pentru persoanele infectate cu Covid-19, poate fi extinsă, așa cum s-a întâmplat și în luna noiembrie a anului trecut, atunci când de la un total de 69 de paturi la ATI, s-a ajuns la aproape 100 de paturi în secțiile ATI din județ/

„Avem în total 69 paturi ATI COVID-19 în acest moment în județul Cluj. În perioada următoare vom extinde capacitatea și vom ajunge la aproape 100 de paturi ATI, sunt în curs de realizare procedurile în acest sens”, declara fostul prefectul al județului Cluj, Mircea Abrudean, în noiembrie 2020.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Elevii floreșteni vor avea burse de merit duble față de cei clujeni

Motivarea elevilor să învețe se pare că este mai importantă în Florești decât în Cluj-Napoca, primarii celor două localități au...

Închide