Ultima actualizare: ieri, 10:08
Locale

De ce sunt preferate lentilele de contact premium

Lentilele de contact au fost dintotdeauna preferate in dauna metodei traditionale de corectie optica.

Un prim motiv al cresterii numarului de utilizatori de lentile de contact, se datoreaza aparitiei unui numar tot mai mare de sortimente de articole optice eficiente in corectarea rapida a tuturor problemelor recurente de vedere, indiferent de natura sau cauza acestora..

Ce stim despre lentilele de contact

Lentilele de contact vor lua locul ochelarilor de vedere pe masura trecerii timpului. Tot mai multi utilizatori vor alege sa le utilizeze, in locul corectiei optice traditionale, arata estimarile expertilor. Studiile recente au demonstrat ca aproape jumatate din populatia lumii va avea nevoie de corectie optica pana in anul 2050! O cauza o reprezinta cresterea incidentei afectiunilor oculare. De exemplu, miopia are o rata de incidenta de peste 30% din populatia globului.

Odata ce esti diagnosticat cu o problema de vedere, iti pui intrebarea: ce alegi? In plus, activitatile sportive sunt cele care determina inclinatia tinerilor catre lentile de contact. Potrivit studiilor recente, aproape jumatate dintre tinerii europeni cu varste cuprinse intre 25 si 30 ani au fost diagnosticati deja cu miopie! Aceasta afectiune se dobandeste in special pe parcursul vietii. Cercetarile arata ca aproximativ 85% dintre parintii cu miopie vor avea copii cu aceasta afectiune.

De ce sa alegi lentile de top

Topul lunar al celor mai comercializate lentile de contact reprezinta un indicator important in privinta alegerii lentilelor de contact potrivite particularitatilor tale. Se stie deja ca lentilele de contact prezinta o sumedenie de avantaje. In plus, ierarhia lunara vine ca un bonus in selectia facila a accesoriilor potrivite.

Iata de ce ar trebui sa te bazezi pe un top al articolelor optice:

Sunt de incredere!

Ochelarii traditionali nu ofera aceeasi parametri de vizibilitate similar cu cei ai lentilelor de contact. De exemplu, in cazul unui miop, acesta va vedea scrisul mai mic deoarece are un camp visual ingustat. Cu ajutorul lentilelor de contact, acesta poate vedea obiectele la dimensiunile lor normale. Selectand lentilele potrivite, vei avea, deci, certitudinea unor produse care sa fie sigure pentru ochii tai.

Corespund exigentelor si rigorilor tale

Vrei sa treci la lentile de contact mai repede? Ei bine, primul lucru pe care trebuie sa-l ai in vedere se refera la faptul ca folosirea constanta si pe termen lung necesita o disciplina riguroasa. Acest lucru presupune respectarea cu sfintenie a instructiunilor de ingrijire zilnca. Alegand lentile de top vei avea certitudinea unor dispositive medicale care ofera maxima siguranta ochilor tai!

Te poti ghida dupa opiniile altor utilizatori

Utilizarea lentilelor de contact poate fi argumentata pe baza multitudinii de avantaje pe care aceste dispozitive medicale le ofera. Lentilele de contact nu limiteaza campul visual, in timp ce calitatea vederii exceed pe cea obtinuta cu ajutorul ochelarilor de vedere. Utilizarea lentilelor de contact este recomandata celor care petrec mult timp in fata calculatorului, la volan sau celor care participa la activitati sportive.

De aceea, este foarte important sa urmaresti caracteristicile lentilelor, performantele acestora, precum si a parametrilor de functionare!

Stii sa eviti problemele care pot aparea

Pe fondul utilizarii lentilelor de contact, o serie de reactii adverse pot crea o stare de inconvenienta. Aceasta se manifesta prin:

  • Cresterea secretiei glandelor lacrimale
  • Uscaciunea ochilor
  • Dezvoltarea sensibilitatii la lumina
  • Declansarea senzatiei de inflamare sau inrosire a ochilor

Tinand cont de aceste aspect, popularitatea capatata de lentilele de contact va fi un element de urmat si analizat, pentru a cunoaste mai bine ce tip de lentile ti se potrivesc. Desi sunt mai costisitoare decat ochelarii de vedere, lentilele de contact reprezinta o investitie categorica pe termen lung.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Important fermier din Cluj găsit decedat într-un canal de scurgere

Unul dintre cei mai importanți fermieri din județul Cluj, Dan Țandea, a fost găsit fără suflare într-un canal de scurgere,...

Închide