Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

FOTO. Studentă, găsită decedată într-un apartament din Cluj-Napoca

O tânără studentă a fost găsită în stop cardio-respirator într-un apartament din Cluj-Napoca, în urmă cu câteva zile. Tânăra din Bistrița-Năsăud de doar 20 de ani, era studentă la Facultatea de Psihologie din Cluj, Departamentul de Psihopedagogie Specială.

”Un suflet din familia Psihoped s-a ridicat la Cer! Îţi mulţumim, Rebeca că am împărtăşit vise comune şi suntem convinşi că vei trai în continuare în fiecare suflet care te-a cunoscut cu adevărat! Dumnezeu să te odihnească în pace!”, au scris colegii tinerei.

Surse Bistrițeanul.ro susțin că Rebeca Condrea a fost găsită în casă, în stop cardio-respirator. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Cluj în care tânăra stătea în chirie. Suferea și de diabet.

Unul dintre prietenii fetei a transmis un mesaj de adio pentru tânăra fată.

O inimă bună a încetat să mai bată, atâtea planuri mărețe, mereu binedispusă, mereu lăsând o amprentă bună, însă astăzi ai lăsat o amprentă asupra tuturor, o durere nemărginită ..Drum lin spre cer suflet frumos…!”, a transmis unul dintre prietenii Rebecăi Condrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Coronavirus județul Cluj: peste 600 de infectați în ultimele 24 de ore

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj, au fost depistate 617 de persoane infectate cu Covid-19, transmite Instituția...

Închide