Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

FC Unirea Dej în doliu, portarul lor a fost găsit înecat în Someșul Mic

Tânărul de doar 15 ani, care a fost găsit în cursul dimineții înecat în Someșul Mic, în localitatea Gherla, a fost portar la U17 la FC Unirea Dej.
,,Junior al clubului nostru, Ionuț Mangiurea s-a stins din viață la numai 15 ani. Acesta a fost scos fără suflare din râul Someșul Mic din localitatea Gherla. FC Unirea Dej transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate, colegilor lui de la U17 și celor apropiați.Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a transmis echipa de fotbal la care juca tânărul.

Băiatul era elev în clasa a IX-a la liceul Petru Maior, iar gimnaziul l-a terminat la liceul Ana Ipătescu din Gherla.

Tânărul de 15 ani, era elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic Petru Maior din municipiul Gherla.

Vă reamintim faptul că, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Gherla au fost sesizați print-un apel la 112, ieri, 23 noiembrie, în jurul orei 19.08, cu privire la faptul că un tânăr ar fi căzut în râul Someșul Mic din municipiul Gherla, autoritățile au început imediat căutările însă fără vreun rezultat.

Căutările au fost reluate, începând cu ora 8.00, cu o autospecială și o barcă de salvare din cadrul Detașamentului de Pompieri Dej, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Gherla.

Corpul adolescentului a fost găsit în jurul orei 9.30.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Percheziții în județul Cluj, prejudiciu de peste 2 milioane de euro

Procurorii împreună cu polițiștii județului Cluj, au efectuat 60 de percheziții domiciliare în județul Cluj, într-un dosar de spălare de...

Închide