Ultima actualizare: 3.4.2024
Locale

Patru cazuri de Omicron în județul vecin. Din ce în ce mai multe cazuri

Patru cazuri de Omicron în Maramureș. Ministerul Sănătății confirmă oficial alte patru cazuri de infectare cu varianta Omicron în România, la un sportiv din Baia Mare și trei persoane care au intrat în contact cu acesta. Până acum, sunt 7 cazuri de infectare cu noua variantă.

Încă 4 cazuri cu varianta OMICRON a virusului SARS-CoV-2 au fost confirmate în România, în urma secvențierilor efectuate la Institutul Național de Cercetare -Dezvoltare Cantacuzino. Este vorba despre sportivul al cărui rezultat parțial indica o suspiciune de infectarea cu tulpina Omicron și cei trei contacți ai săi din lotul de rugby, pasageri ai cursei din Africa de Sud, care au fost depistați pozitiv pentru virusul Sars Cov -2 în urma testelor RT- PCR“, a transmis Ministerul Sănătății.

Potrivit autorităților, toate cele 4 persoane se află în izolare, iar starea lor de sănătate este bună, 3 dintre acestea fiind vaccinate anti -Covid 19.

În total, până la acest moment, pe teritoriul României au fost confirmate 7 cazuri cu varianta Omicron a virusului SARS-Cov-2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rata de incidență din județul Cluj, sub 1,50 la mia de locuitori

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj s-au înregistrat 33 de cazuri noi de coronavirus. Rata de incidență...

Închide