Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

FOTO. Pensiune distrusă în noaptea de Revelion. Pagube de mii de euro

Au petrecut de Revelion și au vandalizat locația în care erau cazați. S-a întâmplat chiar într-o pensiune din Centrul Capitalei. Proprietarul le-a povestit jurnaliștilor Digi24 cum turiștii pe care i-a găzduit în noaptea dintre ani i-au distrus vila. Între timp, a depus și plângere penală.

Iancu Babu – proprietarul unei pensiuni din București: Uitați televizorul, l-au aruncat de la etaj. Aici era biroul, era închis, uitați e spart, au forțat, au tăiat cablurile, nu știu ce credeau că o să fie și apoi au intrat în birou și au scos camerele de luat vederi din funcțiune. E imposibil așa ceva, n-ai cum… spargi pereți.

Este dezastrul pe care proprietarul unei pensiuni l-a găsit chiar în prima zi a anului, după ce a închiriat locația unui grup de tineri, pentru petrecerea de Revelion.

Iancu Babu – proprietarul unei pensiuni din București: Pe 31 decembrie în jur de ora 2, 3 fără ceva, m-a sunat un cetățean că ar vrea să închirieze vila aceasta pentru revelion, că apartamentul în care urmau să facă nu mai era disponibil. OK, eu fiind plecat la munte, la ora 7 a venit colega mea, s-a întâlnit cu ei, a luat banii, s-a dat bon fiscal și vedeți ce s-a întâmplat.

La ora 1, proprietarii au observat că toate camerele de supraveghere nu mai funcționează și au încercat să ia legătura cu tinerii, însă niciunul dintre ei nu a mai răspuns. Dimineața, proprietarii pensiunii au ajuns în locație și au avut parte de o surpriză neplăcută, au găsit pereții devastați și mobilierul distrus.

Sursa: Digi24

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Rata de incidență din județul Cluj aproape de 0,5 la mia de locuitori

În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Cluj s-au înregistrat 70 de cazuri noi de coronavirus. Rata de incidență...

Închide