Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Hoț în arest la domiciliu, prins la furat din mașinile din Mănăștur

La data de 6 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Cluj-Napoca, Secția 4 Poliție au reținut pentru 24 de ore, patru bărbați cu vârste cuprinse între 16 și 47 de ani, bănuiți de săvârșirea unor infracțiuni de furt calificat, evadare sau tăinuire, unul dintre cei patru avea un mandat de arest la domiciliu într-un alt caz de dosar penal

În urma cercetărilor și a activităților informativ-operative demarate de polițiști a reieșit faptul că în perioada decembrie-noiembrie 2021, cei în cauză ar fi sustras, respectiv primit și înlesnit valorificarea unor bunuri din interiorul unor autovehicule, parcate pe raza cartierului Mănăștur, din municipiul Cluj-Napoca.

Din interiorul autovehiculelor care aveau portierele închise, însă neasigurate, dar și prin forțarea sistemului de închidere al ușilor, ar fi sustras aparatură electronică, unelte de lucru și bani.

De asemenea, probatoriul administrat a condus la stabilirea faptului că, la data de 11 noiembrie 2021, aceștia ar fi sustras dintr-o societate alimentară din zona menționată, peste 2.000 de lei.
Prin săvârșirea faptelor s-a cauzat un prejudiciu total de aproximativ 20.000 de lei, în cadrul activităților desfășurate de polițiști, recuperându-se bunuri de circa 15.000 de lei.

Față de unul dintre bărbați sunt efectuate totodată cercetări pentru comiterea infracțiunii de evadare, în cazul acestuia fiind dispusă măsura arestului la domiciliu, într-o altă cauză de natură penală.

3 comentarii

  1. Dan Răspunde

    Au de unde la câte mașini sunt în Cluj.

  2. Dan Răspunde

    Ambreiajul uscat cu 7 rapoarte DSG (direct-shift gearbox) este afectat de mai multe defecte comune. În acest articol biroul de închirieri auto aeroport Cluj Alfa Rent a Car vă arată care sunt problemele care afectează modelele de la Audi S Tronic, VW, Seat și Skoda cu transmisie automată cu dublu ambreiaj DSG cu șapte rapoarte care pot fi reparate și chiar îmbunătățite cu piese modificate:

    https://alfarentacar.ro/b-problemele-care-apar-la-cutia-de-viteze-dsg-cu-7-rapoarte-dq200

  3. Dan Răspunde

    Ce sunt mașinile cu hidrogen?
    Așa cum numele sugerează, o mașină cu hidrogen folosește hidrogenul ca sursă de energie. Mașinile cu hidrogen sunt dotate cu pile de combustie care convertesc hidrogenul în electricitate care mai departe este folosit pentru a electrifica un motor electric care pune în mișcare roțile mașinii. În cadrul acestui articol, biroul de închirieri auto aeroport Alfa Rent a Car Cluj va explica în detaliu modul de funcționare al mașinilor cu hidrogen și dacă acestea pot fi o alternativă bună la vehiculele electrice sau la cele cu combustie internă:

    https://alfarentacar.ro/b-masinile-pe-hidrogen-cum-functioneaza-tehnologia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Gest de nota 10. Viața unui antrenor din SUA salvată de o româncă.

Tânăra româncă a salvat viața unui antrenor de hochei din Statele Unite ale Americii printr-un gest simplu doar unul decisiv....

Închide