Ultima actualizare: Tuesday at 10:08
Locale

Mica Unire sărbătorită la Cluj-Napoca. Emil Boc și Dacian Cioloș prezenți

Ziua Unirii Principatelor Române a fost sărbătorită solemn, în această dimineață, în municipiul Cluj-Napoca, în cadrul unei ceremonii ce a avut loc la statuia domnitorului Alexandru Ioan Cuza din fața clădirii Prefecturii Cluj.

Autoritățile clujene, politicieni și cetățeni, au fost prezenți, astăzi, în centrul municipiului Cluj-Napoca, pentru a marca împlinirea a 163 de ani de la Mica Unire din anul 1859, înfăptuită de Alexandru Ioan Cuza.

Ținând cont de contextul epidemiologic actual, manifestările ce au avut loc la bustul lui Alexandru Ioan Cuza din fața Inspectoratului de Poliție Județean s-au desfășurat într-un cadru restrâns și au constat în intonarea Imnului de stat, serviciu religios, alocuțiuni și depuneri de coroane. La ceremonie au fost prezenți oficialități locale cum ar fi primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, europarlamentarul Dacian Cioloș. Din partea Prefecturii Cluj a fost prezent subprefectul Irina Munteanu care a și luat cuvânt pentru a rosti mesajul transmis de prim-ministrul Nicolae Ciucă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Fostul purtător de cuvânt al IPJ Cluj, jignit în urma mesajului legat de accidentul de la București

Fostul purtător de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar care în urmă cu câteva zile a transmis un mesaj prin...

Închide