Ultima actualizare: 17.11.2022
Locale

VIDEO. Drumurile din județul Cluj afectate de ninsoare și vânt

Echipele DRDP Cluj acționează în permanență cu utilaje cu lamă și material antiderapant pentru a menținere drumurile naționale și autostrăzile din administrare deschise, în condiții de siguranță.

Pe DN 1, sectorul de drum cuprins între km 534-552, jud. Cluj, se acționează cu 9 utilaje, circulația rutieră se desfășoară îngreunat din cauza viscolului puternic. Lucrătorii SDN Cluj au intervenit pentru degajarea copacului căzut pe carosabil pe DN 1, km 536+400

În cazul în care situația se agravează și sunt puși în pericol participanții la trafic, vom fi nevoiți să închidem sectoarele de drum până când se opresc fenomenele meteo.

Facem apel la conducătorii auto care se deplasează în această perioadă să circule cu atenţie şi prudenţă, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să aibă autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Huedin și alte 5 comune intră în scenariul roșu de mâine

CNSU a emis astăzi 17 ianuarie o nouă hotărâre prin care orașul Huedin și comunele Chiulești, Cornești, Măguri Răcătău, Mărișel,...

Închide