Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Celebra garsonieră de 11mp din Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare

Celebra garsonieră de 11 mp din municipiul Cluj-Napoca a fost scoasă la vânzare deși a fost dată în chirie după doar o oră de la postarea anunțului.

Nu se știe ce s-a întâmplat, de ce a renunțat chiriașul la garsonieră, însă cea ce se știe este faptul că proprietarul garsonierei devenită cunoscută în toată țara, a decis să vândă imobilul.

Garsoniera se află pe strada Zambilei din cartierul Gheorgheni, la ultimul etaj, dintr-un bloc de patru etaje și se vinde la prețul de 37.499 de euro având mai exact prețul de 3,409 de euro pe metru pătrat.

„Propunem spre vânzare o garsonieră situată în cartierul Gheorgheni. Proprietatea se va tranzacționa mobilată și utilată. Situată pe strada Zambilei, într-un bloc cu 4 etaje, aproape de stațiile mijloacelor de transport în comun. Ideală pentru investiție, posibilitate de cumpărare cu preluare de chiriași. Încălzirea se face cu centrala termică, tip termoficare. CF Liber de sarcini. Preț negociabil”, se arată în anunțul publicat pe un site de imobiliare.

Un comentariu

  1. Mircea Pascu Răspunde

    Piața imobiliară, dezvoltatorii imobiliar și proprietarii de locuințe din România și Europa sunt afectați de războiul din Ucraina. Vedem creșteri de prețuri la materiale de construcții, energie la vânzări și închirieri de apartamente, case, terenuri. În articolul de mai jos Agenția imobiliară RTZ din Cluj prezintă câteva sfaturi care ne pot ajuta în fața avalanșelor de scumpiri:

    https://www.rtzimobiliare.ro/b-consecintele-razboiului-din-ucraina-asupra-proprietarilor-de-imobile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
,,Convoiul Libertății” ajunge astăzi în municipiul Cluj-Napoca

,,Convoiul libertății", ajunge astăzi în municipiul Cluj-Napoca. În jurul orei 13:00-13:30 participanții își dau întâlnire în parcarea de la Peco...

Închide