Ultima actualizare: azi, 10:08
Locale

,,Convoiul Libertății” ajunge astăzi în municipiul Cluj-Napoca

,,Convoiul libertății”, ajunge astăzi în municipiul Cluj-Napoca. În jurul orei 13:00-13:30 participanții își dau întâlnire în parcarea de la Peco Mera iar de acolo vor defila împreună.

Această mișcare își are originea în Canada având ecouri în mai multe țări ale lumii, participanții cer eliminarea stării de alertă și eliminarea certificatului digital/verde.

ORARUL de astăzi:

Convoiul 2 (miercuri, 16 feb.)
⭕️ SATU MARE – plecare
⭕️ ZALAU: 11:30 – parcare Penny
⭕️ CLUJ-NAPOCA: 13:00 – la Peco Mera
⭕️ TG. MURES: 17:30 – Promenada Mall (in parcare)

„VENIM…

Comitetele Cetatenesti Locale, Starea de Libertate, Calea Neamului, Bucovina Profunda, Scut Botosanean, Vrem Suveranitate, Asociatia Juristilor pentru Drepturi si Libertati, Strajerii Ortodoxiei si alte organizatii din societatea civila romaneasca, cu sprijinul Aurelian Oficial, pornim Convoiul Național al Libertății. Străbatem toată țara într-un efort colosal, pe mai multe trasee însumand peste 3000 Km, cuprinzând sute de localități, pentru a reveni în Capitală, in Piața Victoriei, pe 18 februarie la pranz, cu toate forțele adunate din cele trei provincii istorice românești, pentru victoria finală asupra noii dictaturi ce ni se țese fără voia noastră.

Așteptați-ne cu mașinile voastre la intrarea în localitățile pe care le vom anunța, cu data și ora la care vom ajunge acolo pentru a ne conduce în centrul orașelor voastre. Faceți parte din Convoi și însoțiti-ne după puteri pe un traseu cât mai lung.

Faceți parte din Convoi și veniți pe 18 la prânz cu toții în mașinile voastre personale sau în microbuze închiriate la București, Piața Victoriei! Pentru Victorie!

Ne-am lăsat familiile pentru a fi aproape săptămâna asta. Pentru a te asculta, pentru a dezbate și pentru a ne lămuri. Pentru a fi mai mulți! Venim în orașul tău pentru că ne pasă de viitorul copiilor noștri. Ție îți pasă?

Ne trebuie nebuni frumoși – să ni se alăture! Acum e momentul! Venim din București și din toată țara pentru a reaprinde spiritul libertății.

Pentru a duce o viață normală!

Pentru a ne simți în siguranță in propria noastră țară! Pentru ca România să funcționeze! Constituția să funcționeze!

Pentru mine, pentru tine, pentru ai noștri”, este mesajul transmis de organizatori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Curtea Constituțională ar putea anula obligativitatea purtării măștii în aer liber

Potrivit judecătorilor Curții Constituționale, Guvernul nu a parcurs toate procedurile legale pentru a pune în legalitate măsura prin care purtarea...

Închide