Ultima actualizare: 8.2.2024
Locale

Instalația ,,Mi-e dor de tine” de la Cluj, a ajuns în Washington D.C.

După Londra, Chicago, a venit rândul Washington-ului să găzduiască instalația de lumini ,,Mi-e dor de tine”. Instalația a fost pornită chiar de Valentine’s Day.

Mesajul atât de simplu dar încărcat cu o emoție de nedescris a fost instalat la doar 2km de Casa Albă, în mijlocul unei zone unde mulți români își trăiesc viețile.

,,Mi-e dor de tine” este dedicat românilor plecați peste hotare, transmițând un mesaj de solidaritate cu aceștia din partea celor rămași în țară.

,,Am străbătut mări și țări, culturi și continente, suflete și emoții, iar azi suntem aici.
14 Februarie, ora 23, a fost momentul în care a început povestea lui 𝗠𝗜-𝗘 𝗗𝗢𝗥 𝗗𝗘 𝗧𝗜𝗡𝗘 în portul The Wharf, 𝗪𝗮𝘀𝗵𝗶𝗻𝗴𝘁𝗼𝗻, 𝗗.𝗖. Instalația va fi acolo până în data de 1 Aprilie, pentru a vă asculta poveștile despre dor și declarațiile de dragoste pentru toți cei dragi aflați departe.
În ultimii 4 ani, am scris împreună povești ale acestui sentiment intraductibil, pe care noi le-am pus la loc de cinste, pe platforma „despredor.org”. Aruncă o privire și spune-ne care este povestea ta. ✨
Expoziția lui MI-E DOR DE TINE @ The Wharf, Washington D.C.. este un proiect al Daisler Asociatia susținut de CEC Bank”, au transmis cei de la Lights on Romania.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Tânără născută în județul Cluj, își caută familia pierdută la naștere

O tânără cu origini din Baciu dar stabilită în America, își caută familia biologică. Potrivit puținelor informații pe care le...

Închide