Ultima actualizare: 18.6.2024
Publicitate

Urmează o lună plină de evenimente în stațiunea Tășnad, care vor face deliciul turiștilor

Conducerea stațiunii Tășnad și a orașului nu se bazează doar pe efectele benefice ale apei termale atunci când vine vorba de a atrage turiștii spre locația lor de petrecere a timpului liber. Aceștia au înțeles că, printre sesiune de tratament și relaxare oamenii au nevoie și de distracție astfel că urmează o lună plină de evenimente pentru cei care își vor face concediul la Tășnad.

CONCERTE CU ARTIȘTI DE RENUME

Prima sesiune de distracție începe în acest weekend, 16-17 iulie și va avea loc în centrul orașului. Artiști locali și județeni vor oferi celor prezenți două seri cu o ambianță plăcute și relaxantă.

Mai apoi, la final de lună, respectiv în 29 iulie, distracția se mută la Ștrandul Termal, acolo unde este așteptat pentru un concert de senzație Carla”s Dreams, în a cărui deschidere va întreține atmosfera DJ Leviciusz.

Distracția nu ia pauză, așa că un weekendul 5-6 august, tot la ștrand, turiștii vor avea parte de o seară de film și una de modă. Caravana TIFF va poposi cu o selecție de filme ca mai apoi cei de la Fashion Night Out să dea culoare locului prin ținutele care vor fi prezentate.

În 15 august distracția se mută din nou în centrul orașului, unde o zi intreagă va fi sub semnul concertelor, de la cele de muzică populară până la cele a trupei Varga Miklos Band din Ungariei și al Irinei Rimes.

DISTRACȚIILE CLASICE ZI DE ZI

Toate evenimentele prezentate anterior sunt o completare a oportunităților de petrecere a timpului din fiecare zi, disponibile la Stațiunea Termală Tășnad. Vorbim aici de gimnastica în apă, de închirierea terenurilor de fotbal, tenis și tenis cu piciorul, dar și la oportunitatea de a inchiria biciclete de la Centrul de Informare Turistică pentru a descoperi împrejurimile.

Cei pasionați de pescuit au la dispoziție două baraje naturale aflate în administrare publică unde pot să își încerce sculele și momeala, iar privații din zonă organizează ture cu căruța sau călare precum și alte distracții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Publicitate
Viitorul omenirii va fi digital?

Află cum se va schimba viitorul omenirii și cum pot afecta transformările digitale ceea ce se întâmplă pe Mapamond. Informații...

Închide