Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

De ce sunt atât de atractive jocurile de păcănele Megaways?

Industria jocurilor de noroc se dezvoltă continuu, iar unul dintre vectorii acestei dezvoltări este progresul tehnologic. Cazinourile online au preluat ștafeta de la cele terestre și au cucerit un număr mare de clienți, datorită accesibilității și ofertei de jocuri realmente impresionante.

Dintre jocurile de cazino, lumina reflectoarelor cade pe sloturi, care reprezintă peste 90% din ofertă. Așa cum era normal, producătorii de softuri se concentrează să lanseze pe piață produse revoluționare. Cea mai recentă inovație are legătură cu mecanismul de câștig. În anul 2016, compania Big Time Gaming a lansat primul slot Megaways, „Dragon Born”. Acesta venea cu un concept nemaiauzit, în sensul că dimensiunea rolelor se modifica de la o rotire la alta, printr-un mecanism aleatoriu.

Alți producători au putut cumpăra licența

Prin definiție, păcănelele Megaways au 243 de linii de plată. „Dragon Born” avea până la 4096 de moduri de câștig, însă un asemenea slot ajunge, de obicei, până la 117.649 de modalități de câștig. Încurajați de succesul foarte mare înregistrat de noul joc, cei de la Big Time Gaming au lansat alte cinci titluri în mai puțin de doi ani. Foarte important este că ei nu au ținut secretă „rețeta”, ci au permis și altor producători să dezvolte jocuri cu un astfel de mecanism, cumpărând licența.

Astfel, în prezent, sunt zeci de sloturi Megaways în cazinourile online legale. Unii operatori au creat chiar secțiuni speciale pe platforme. Magia acestor sloturi este că șansele de câștig se schimbă constant, astfel încât entuziasmul nu se termină niciodată. În plus, sunt extraordinare atenția pentru detalii și modul în care efectele audio potențează experiența de joc.

Acești factori vin să completeze principalele caracteristici pentru care sunt atractive jocurile de păcănele Megaways:

Sunt incluse în ofertele promoționale

Primul punct de atracție nu are neapărat legătură cu mecanismul în sine, dar explică popularitatea sloturilor Megaways. Acest tip de păcănele este inclus în ofertele promoționale de unii operatori. Poți vedea lista cazinourilor online care oferă bonus fără depunere pe TopBonusCasino.ro. Datorită caracteristicilor speciale, rotirile gratuite pot aduce câștiguri frumoase, dacă ești norocos.

Toată grila poate fi o singură linie de plată

În general, un slot Megaways are 6 role și minim 4 rânduri. Un slot cu mecanism clasic dezvoltă maxim 100 de linii de plată. Atunci când sunt 253 de linii de câștig, pentru ca pictogramele asemănătoare să plătească este suficientă plasarea lor pe role adiacente, de la marginea din stânga a grilei spre dreapta. Practic, toată grila devine o singură linie de plată. Uneori, combinațiile aduc câștig și de la cea mai din dreapta rolă spre stânga sau pe rolele din mijloc.

Oferă câștiguri dese

Având în vedere cele de mai sus, rotirile câștigătoare sunt mai dese în cazul sloturilor Megaways. Asta nu înseamnă neapărat că toate păcănelele de acest tip sunt mai profitabile decât cele clasice, deoarece multe dintre câștiguri sunt mai mici decât valoarea mizei (pragul minim este mai ridicat decât la alte sloturi, întrucât valoarea pariului este calculat și funcție de numărul de linii de plată).

Chiar și așa, rămâne realitatea că trăiești mai des sentimentul câștigului, mai ales că unele dintre jocuri oferă câștiguri în cascadă: simbolurile care alcătuiesc o combinație aflată în tabelul de plată dispar și în locul loc apar altele, care pot aduce, la rândul lor, un câștig.

Au multiplicatori progresivi

Multe dintre jocurile cu 243 de linii de plată sunt atractive și din perspectiva multiplicatorilor. Am amintit mai sus de câștigurile în cascadă prilejuite de modul colapsabil. Ei bine, este posibil ca fiecare câștig consecutiv să adauge o unitate factorul de multiplicare sau să crească nivelul unui barometru care, o dată umplut, aduce beneficii importante jucătorului.

Prezintă funcții speciale variate

Funcțiile speciale sunt aproape nelipsite din meniul sloturilor Megaways. În majoritatea cazurilor, ele sunt reprezentate de secvențe de Free Spins declanșate de oprirea pe grilă a minim trei simboluri Scatter sau Bonus. Există și păcănele care pun jucătorul în postura de a face o alegere. De exemplu, pe ecran apar cinci statuete, fiecare „ascunzând” un premiu cash. O poți nimeri pe cea care aduce cel mai mare câștig, sau poți fi mai puțin inspirat. Pulsul crește automat. Acesta este farmecul sloturilor online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Se va termina exilul lui Arsenal din Liga Campionilor cu această revizuire?

În acest moment, Arsenal este la conducere în Premier League, având nouă puncte obținute prin trei victorii succesive fiind neînvinsă....

Închide