Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Emil Boc și Bogdan Stelea au plantat 20 de arbori cu balot de talie mare în Parcul Primăverii

Primarul Clujului, Emil Boc, și fostul portar al echipei naționale de fotbal a României, Bogdan Stelea, au participat azi la o acțiune de plantare a unor arbori cu balot de talie mare în Parcul Primăverii.

”20 de arbori de talie înaltă au fost plantați astăzi în Parcul Primăverii din cartierul Mănăștur în cadrul campaniei Hai să plantăm împreună la tine în oraș!, desfășurată la nivel național de către compania Bergenbier. Dintre aceștia, 10 sunt tei cu balot și 10 sunt arțari cu balot. Campania de plantare a început astăzi la Cluj-Napoca și se va desfășura în 9 orașe din România”, a anunțat Primăria Cluj-Napoca.

Bogdan Stelea este unuil dintre ambasadorii campaniei.

100.000 de copaci plantați în zona de munte

Până acum compania Bergenbier a plantat peste 100.000 de copaci în zonele montane ale țării, în cadrul campaniilor pe care le-a desfășurat.

Primăria Cluj-Napoca a demarat acțiunile de plantare din această toamnă în cursul zilei de marți, 5 noiembrie 2019, în viitorul parc ”Între Lacuri” unde vor fi plantați 165 de arbori de talie mare și 208 metri liniari de arbuști.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Emoții pentru Primăria Cluj-Napoca. Licitația pentru studiul de prefezabilitate la metrou e în perioada de contestații

Emoții pentru Primăria Cluj-Napoca unde conducerea instituției numără zilele până la expirarea perioadei de contestații la licitația privind studiul de...

Închide