Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Săptămâna viitoare prima mașină cu gunoi va intra în CMID

Săptămâna viitoare prima mașină cu gunoi va intra în CMID. Anunțul a fost făcut astăzi de către Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.

Acesta i-a informat pe consilierii județeni despre deschiderea primei celule din CMID.

”În aceste zile facem ultimii pași pentru darea în funcțiune a acestei prime celule, discutăm contractul final pentru gestionarea centrului și săptămâna viitoare va fi prima zi în care prima mașină cu gunoi va fi dusă în noua celulă la CMID. E prima etapă, urmează celulele 2 și 3, ca să intre în normalitate. Am ajuns  la final. Suntem în faza de semnare a contractului pentru gestiunea CMID. O consider a fi una din cele mai mari realizări din acest mandat, pentru că va rezolva problema gunoaielor din județ pentru următorii 15-20 de ani. Este una dintre cele mai mari infestiții. Mi l-am luat ca proiect de căpătâi în acest mandat”, a precizat Alin Tișe.

Președintele CJ Cluj a amintit că proiectul a fost afectat de multe blocaje, cum au fost furtul de deal, procesele penale, alunecările de teren.
Săptămâna viitoare prima mașină cu gunoi va intra în CMID

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
Dejul și Gherla sunt zonele roșii de coronavirus ale Clujului
Dejul și Gherla sunt zonele roșii de coronavirus ale Clujului

Dejul și Gherla sunt zonele roșii de coronavirus ale Clujului. Prefectul Clujului, Mircea Abrudean, a declarat pentru Radio Fir Dej...

Închide