Ultima actualizare: 23.4.2024
Locale

Festivalurile Untold şi Electric Castle, ca și anulate în acest an! Ce se întâmplă cu biletele?

Cele două mari festivaluri clujene, Untold şi Electric Castel, sunt ca și anulate, după cum declara azi ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu.

„Organizatorii de mari festivaluri ne-au solicitat insistent să emitem noi un act normativ prin care să anunţăm că nu mai sunt permise organizarea de evenimente cu participare de peste 1000 de persoane cel puţin până la 1 septembrie, pentru că asta i-ar ajuta pe ei în rezilierea contractelor”, a spus Gheorghiu după o întâlnire la Guvern cu organizatorii.

Cu toate că organizatorii celor două evenimente nu au făcut declaraţii oficiale, ministrul Culturii a precizat că persoanele care au cumpărat deja bilete nu vor primi banii înapoi, ci urmează să se caute alte soluţii.

”Biletele îşi păstrează valabilitatea până la următorul spectacol. Dacă respectivul nu doreşte să meargă la următorul spectacol se analizează posibilitatea transformării biletelor în vouchere cu care să se poată participa la un alt eveniment cultural”, a explicat Bogdan Gheorghiu.

Urmează ca Guvernul să dea o HG pentru anularea festivalurilor.

Cele două festivaluri, Electric Castle și Untold trebuiau să aibă loc în vara acestui an, în iulie, respectiv august.

***

Pentru a fi la curent cu ştirile PortalCJ vă invităm să ne urmăriţi şi pe Facebook

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Mai multe despre Locale
VIDEO. Lucrări la foc automat pe autostrada A10 Sebeș – Turda

Pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda antreprenorul general Aktor a crescut mobilizarea. În acest sens este evidentă o sporire a...

Închide